Leer je theorie in 1 dag

Theorie in 1 dag (speedtheorie) opleiding op Zaterdag 7 September prijs: € 60,00 excl. theorie examen

Locatie: Het kantoor van JOOSTEN Rijopleidingen De Overmaat 45 A in Arnhem / zuid

1 dag theoriecursus voor de personenauto bij JOOSTEN Rijopleidingen op Zaterdag 7 September van 8.45 tot 16.45 uur prijs € 60,00 Het theorie examen dien je vooraf zelf te reserveren bij het cbr.nl en kost € 48,00 De betaling van het theorie examen doe je via een i deal betaling bij het CBR zelf. Probeer dan wel een examendatum te reserveren die heel kort na de theoriecursus valt zodat alles nog fris in het geheugen zit. Om te kunnen reserveren dien je in het bezit te zijn van een DIGI D code met sms of app functie.. Bel snel voor meer info of reservering van de dag tel 026-3818412 of whatsApp +31613988219. TIP: Is de wachttijd voor het theorie examen te lang in Arnhem dan zou je ook kunnen kijken in een andere CBR regio om theorie te doen, in dit geval is Deventer het dichtste bij Arnhem. LET OP: Als je begint bij ons en een rijlespakket van minimaal 20 rijlessen afneemt krijg je de theoriecursus op Zaterdag zelfs geheel gratis bij het lespakket.

Bereikbaar via het openbaar vervoer vanaf Arnhem centraal station buslijn 14 (Nijmegen) 1e bus vertrekt om 08.00 uur vanaf Arnhem CS dan uitstappen bij de bushalte met de naam Eldens Viaduct ( bus komt daar om 08.18 uur aan) daarna de weg oversteken en ongeveer 50 mtr naar rechts omhoog lopen tot aan het zitbankje wat daar staat op de hoek, daarachter loopt een weg rechts naar beneden, deze weg  vervolgens helemaal uitlopen en aan het einde linksaf lopen tot je aan de rechterzijde van de weg een bord ziet staan van bedrijvencentrum Overmaat , met onze naam erop JOOSTEN Rijopleidingen, Ons kantoor bevindt zich aan de achterzijde van Rensa Verwarmingstechniek. Bij het bord ( zie oranje pijl op het bord) dan naar rechts dat straatje inlopen ons kantoor is gelijk rechts het eerste pand op de hoek nr. 45A. Vanaf de bushalte tot aan ons kantoor is ongeveer 8 minuten lopen. Gaarne om 08.30 uur op de locatie aanwezig zijn. 

De theorieopleiding Personenauto cat. B

In het tijdperk waarin computer, audiovisuele middelen zoals internet enz. direct tot onze beschikking staan werken wij via een speciale theorieopleidings methode in een zeer versnelde vorm die door Vekabest is ontwikkeld de naam daarvan is speedtheorie. In een hoog tempo nemen wij de leerstof van de gehele auto-theorie met je door dat bestaat uit 13 hoofdstukken , ieder hoofstuk sluiten wij af met oefen examenvragen. Er is veel aanvullende uitleg  en veel gelegenheid tot het stellen van vragen.  Probeer zelf voor die dag al wel vast de verkeersborden goed door te nemen. Je krijgt na deelname van de dag ook nog per E mail een samenvatting toegestuurd van de belangrijke hoofdpunten van de theoriestof van de dag. Interesse? Meld je dan aan op tel: 026-3818412 of als je bij ons lest via je eigen rijinstructeur. P.S: Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen de theorie goed uitgelegt krijgen en daardoor beter leren begrijpen om het daardoor weer makkelijker in de praktijk te kunnen toepassen. Daarom vindt je bij ons niet de bekende trucjes theorie die geheel gebaseerd is op het korte termijn geheugen en daarom ook op dezelfde dag getoets moet worden bij het CBR  omdat anders alles dan weer vergeten is  , daar zijn genoeg andere theorie aanbieders voor.

Het theorie examen bestaat uit de volgende 3 onderdelen:

Deel 1- Gevaarherkenning: 25 vragen ( Je moet er 13 goed hebben)

Deel 2- Kennis: 12 vragen (Je moet er 10 goed hebben)

Deel 3-Inzicht: 28 vragen (Je moet er 25 goed hebben)

Je bent geslaagd voor het examen wanneer alle 3 de onderdelen voldoende zijn.

Meenemen naar theorie examen? : geldig identiteitsbewijs en je reserveringsnummer.

Reclamebord Bedrijvencentrum de overmaat

VOOR DICKJOOSTEN KIEZEN IS

CONTACT OPNEMEN

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met jou op.