Haal je theorie in 1 dag

Theorie in 1 dag (speedtheorie) opleiding op Zaterdag 5 Februari prijs: € 60,00 excl. theorie examen.

1 dag theoriecursus voor de personenauto bij rijschool Dick Joosten op Zaterdag 5 Februari van 8.45 tot 16.45 uur prijs € 60,00 Het theorie examen dien je vooraf zelf te reserveren bij het cbr.nl en kost € 37,00 De betaling van het theorie examen doe je via een i deal betaling bij het CBR zelf. Probeer dan wel een examendatum te reserveren die heel kort na de theoriecursus valt zodat alles nog fris in het geheugen zit. Om te kunnen reserveren dien je in het bezit te zijn van een DIGI D code met sms of app functie.. Bel snel voor meer info of reservering van de dag tel 026-3818412 of whatsApp +31613988219. Informeer  na de voorwaarden  van het definitief doorgaan van deze theorie in 1 dag cursus op zaterdag. Wij kunnen indien je jezelf op tijd aanmeldt voor de cursus ook het theorie examen voor jouw reserveren bij het CBR in Arnhem de kosten zijn dan € 100,- incl. theorie examen. TIP: Is de wachttijd voor het theorie examen te lang in Arnhem dan zou je ook kunnen kijken in een andere CBR regio om theorie te doen, in dit geval is Deventer het dichtste bij Arnhem

De theorieopleiding Personenauto

Locatie: Het kantoor van rijschool Dick Joosten Molenweg 30 in Arnhem / Elden

Bereikbaar via het openbaar vervoer vanaf Arnhem centraal station buslijn 14 (Nijmegen) 1e bus vertrekt om 08.00 uur vanaf Arnhem CS dan uitstappen bij de 2e bushalte in Elden die bushalte heet Mr. Merkxstraat ( bus komt daar om 08.20 uur aan) daarna ongeveer 50 mtr terug lopen en de weg naar rechts oversteken je loopt dan zo de Molenweg in, deze weg uitlopen en aan het einde rechtsaf de doodlopende weg ingaan. Ons kantoor bevindt zich dan na ongeveer 30 mtr aan de rechterkant van de weg bij een opslaglocatie van Mantel Tweewielers. Gaarne om 08.35 uur op de locatie aanwezig zijn. In het tijdperk waarin computer, audio-visuele middelen zoals internet enz. direct tot onze beschikking staan, werken via een speciale theorieopleidings methode in een zeer versnelde vorm die door Vekabest is ontwikkeld de naam daarvan is speedtheorie.

 

Kort samengevat :

Het beginnen en afronden van een theorie-opleiding binnen 1 dag. Het theorie examen dien je vooraf zelf te reserveren, reserveer een datum daarvoor die heel kort na de theorieopleiding ligt. Reseveren doe je op cbr.nl Je moet daarvoor wel een DIGI D code hebben. Wanneer je geslaagd bent blijft dit resultaat 1,5 jaar geldig. Op zaterdag 08.45 uur begint vanuit ons eigen professioneel ingericht theorielokaal de theorie-cursus voor de personenauto en duurt tot 16.45 uur. Als een van de nog weinige rijscholen in de regio geven wij nog de echte theorieles die wordt gegeven door een ervaren theorieleraar/ rijinstructeur en zal je daarna de theorie ook kunnen toepassen in de praktijk. Gedurende deze dag wordt de gehele leerstof van de theorie ( 13 onderwerpen) duidelijk uitgelegd en worden er controle vragen gesteld over deze onderwerpen met behulp van een interactief systeem via internet. Afsluitend word er nog een examentraining gehouden en eindigd de dag om ongeveer 16.45 uur. Deze opleidingsdag wordt 1 x per maand op zaterdag gegeven. Om een goede kans van slagen te hebben dien je vooraf aan de cursus al wel een recent theorieleerboek te hebben doorgenomen om toch al enige regel en verkeersborden kennis te bezitten, anders heeft deelname aan de cursus geen zin. Het nieuwste theorieleerboek is bij ons te koop en kost € 26,50. Mocht je zelf al een theorieboek hebben, zorg dan wel dat het een zeer recent exemplaar is. Alle theorie benodigheden zijn te koop via onze webshop, je kunt daar een bestelling plaatsen en gelijk afrekenen via een iDEAL betaling en binnen 2 werkdagen krijg je dan de bestelde artikelen thuis gestuurd. En bij online werken de code per mail.

Het theorie examen dien je vooraf zelf of via ons te reserveren bij het CBR (reserveren met gebruik van DigiD code)

Het autotheorie-examen bestaat uit de volgende  onderdelen:

1:  Gevaarherkenning , 25 vragen waarvan je er 13 goed moet hebben. ( dus 12 fouten)  8 seconde per vraag.

2:  Kennisvragen , 12 vragen waarvan je er 10 goed moet hebben. ( dus 2 fouten) tijdsduur is maximaal 7 min.

3: Inzichtvragen , 28 vragen waarvan je er 25 goed moet hebben. ( dus 3 fouten) tijdsduur is maximaal 15 min.

Je moet voor alle 3 de onderwerpen een voldoende halen om te slagen voor het examen (dit resultaat blijft 1,5 jaar geldig)

Wat voor een soort vragen krijg je tijdens het theorie-examen?  Klik voor info op de link hieronder,
https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-halen/motor/theorie-examen-motor/soort-vragen-tijdens-theorie.htm

Als je theorie examen gaat doen bij het het CBR neem je mee : Geldig legitimatiebewijs, en je reserveringsnummer.

VOOR DICKJOOSTEN KIEZEN IS

CONTACT OPNEMEN

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met jou op.