Rijbewijs halen met spoed ?

SNEL JE RIJBEWIJS HALEn? helaas is een super snelle rijopleiding op dit moment niet meer mogelijk , dit i.v.m de zeer lange wachttijden bij het cbr. In 3 tot 5 mnd kan nog wel.

Wij zijn gespecialiseerd in spoedopleidingen voor het snel behalen van je autorijbewijs. Bij de reguliere autorijopleiding (1x per week les) zal de opleiding gemiddeld 8 tot 11 maanden in beslag nemen. Daarom bieden wij ook rijopleidingen in versnelde vorm aan. Dat betekend dat je zelf bepaald hoe vaak je in de week wilt gaan lessen. Hoe vaker je lest hoe korter je rijopleiding zal gaan duren, daarom is het in principe al mogelijk om je autorijopleiding met versneld (3 tot 5 maanden) te voltooien en gelijk daarna je praktijkexamen te doen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je daarvoor al in bezit bent (of heel snel) van je theoriecertificaat, anders mag je geen tussentijdse toets en praktijkexamen doen. Maar je kunt het aantal lessen wat je nodig hebt ook verdelen over de normale periode bijvoorbeeld in 8 tot 11 maanden enz.. Of je nu de normale rijopleiding of de spoedopleiding wilt, de kosten daarvan blijven bij ons gelijk (en dus altijd zeer voordelig).

Als je een spoedopleiding gaat volgen nemen we eerst een in rijtest met jou af zodat de instructeur samen met jou kan bepalen wat voor jou het meest geschikt is. Daarna stellen wij een voor jouw op maat gesteld programma samen. Je weet dus precies wanneer je begint en wanneer je de het praktijkexamen gaat doen. Aan een spoedrijopleiding gaat een hele planning aan vooraf, ook zijn wij genoodzaakt om door het nieuwe reserveringsbeleid van het CBR het praktijkexamen al geruime tijd voor de examendatum op naam vast te zetten. Verder zul je natuurlijk ook zelf voldoende tijd moeten vrij maken om het aantal lessen te kunnen nemen die jij nodig hebt om te kunnen slagen. Een spoedopleiding is helaas niet mogelijk als je alleen maar op de avond of zaterdag kunt lessen. Nadere informatie en prijzen kun je verkrijgen door contact op te nemen met ons kantoor. Deze opleiding is niet mogelijk voor rijlessen in een automaat.

VOORDELEN DICK JOOSTEN

CONTACT OPNEMEN

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met jou op.