Haal snel je BE rijbewijs

AANHANGWAGEN (cat. E bij B) Aanbieding: BE opleiding voor € 480, - (dit zijn 6 lesuren en 1 praktijkexamen) Bij andere rijscholen krijg je voor dit bedrag maar 4 lesuren en 1 praktijkexamen.

Met een B rijbewijs (dus zonder E aanhangwagen rijbewijs) mag je met een combinatie rijden als de totale maximum massa van de hele combinatie (auto+ aanhangwagen) niet meer bedraagt dan 3500 kg. Let ook goed op wat de auto mag trekken, op het kentekenbewijs van je auto kan dit worden terug gevonden. Met een rijbewijs BE mag je met een combinatie rijden met een totale maximum massa tot 7000 kg, daarbij mag dan zowel het trekkend voertuig als de aanhangwagen ieder afzonderlijk een totaal maximum massa hebben van 3500 KG. Kijk dus wat de hele combinatie maximaal zou mogen wegen niet wat je op dat moment geladen hebt, dit bepaalt namelijk of je wel of geen E rijbewijs nodig hebt.

De opleiding voor de aanhangwagen kun je bij ons in een spoedopleiding van 6 , 8 of 10 uur volgen. In 1 dag zijn dit 6 lesuren, in 1,5 dag zijn dit 8 lesuren en in 2 dagen zijn dit 10 lesuren en aansluitend daarna gelijk het praktijkexamen., een andere indeling van de benodigde lessen is natuurlijk ook mogelijk. Als je kiest voor een spoedopleiding in 6 , 8 of 10 uur worden de eerste 3 lesuren al voor de opleidingsdag (en) genomen. Dit is nodig om te beoordelen welke van deze 3 programma,s geschikt is voor jou om de spoedopleiding te volgen (intest).Onze ervaring is dat de meeste leerlingen aan 6 lesuren voldoende hebben en dan de resterende 3 lesuren op de examen dag zelf nemen met aansluitend daarna het praktijkexamen. Als je aan de opleiding begint hebben wij al gelijk een examendatum voor jou zodoende kunnen wij de hele opleiding al met jou inplannen je weet dus precies wanneer je begint en wanneer je het praktijkexamen gaat doen. Je dient voordat je aan de opleiding begint online bij het CBR een gezondheidsverklaring in te vullen , pas dan kunnen wij het examen nadat je medisch bent goedgekeurd definitief bij het CBR gaan vastzetten, de verklaring kost E 39,30 en betaal je online via een i deal betaling aan het CBR.
Je start vanaf de rijschool in Arnhem met een nieuwe Opel Vivaro 2.0 TURBO Diesel Automaat (177pk) en een middenasaanhangwagen met tandemas. De lengte van de totale combinatie bedraagt 11.33 mtr., breedte 2.03 mtr. en de hoogte bedraagt 2.13 mtr. De totale massa van de combinatie bedraagt tijdens het rijden circa 3365 kg (aanhangwagen is voor 50% beladen).

Het praktijkexamen bestaat uit de volgende onderdelen :

VOORDELEN DICK JOOSTEN

CONTACT OPNEMEN

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met jou op.