Over Dick Joosten

WIE ZIJN WIJ

Al meer dan 28 jaar biedt rijschool Dick Joosten op kwalitatief hoog niveau lessen aan voor het B (auto schakel en automaat), A (motor) AM (bromfiets) en BE (aanhanger) rijbewijs voor een verrassend goedkope prijs. De service en kwaliteit staan bij rijschool Dick Joosten zeer hoog in het vaandel. Niet alleen bewaakt de rijschool dit door middel van enquete-formulieren onder de leerlingen, worden de instructeurs jaarlijks bijgeschoold, ook worden het slagingspercentage en andere kwaliteitseisen door ons per instructeur gecontroleerd en indien nodig aangescherpt.

WAAROM KIEZEN VOOR DICK JOOSTEN?

Les nemen bij rijschool Dick Joosten garandeert je les van deskundige instructeurs, goed onderhouden lesauto’s, inzicht in je vorderingen door middel van een instructiekaart die wordt bijgehouden door de instructeur, een betrouwbare SRB lesovereenkomst en een goed slagingspercentage. Rijschool Dick Joosten is een franchise organisatie, dat wil zeggen dat al onze instructeurs allemaal eigen ondernemer zijn maar gebruik maken van onze faciliteiten, jaren lange ervaring en naamsbekendheid. De betalingen van de lessen of lespakketten enz. verricht je daarom ook regelrecht aan je eigen instructeur. Verder heb je altijd te maken met een super gemotiveerde en vaste instructeur en een vast aanspreekpunt voor al je vragen en afspraken. Mocht het eventueel toch niet klikken met de instructeur bestaat altijd de mogelijkheid om over te stappen naar een andere instructeur want je moet wel een goed gevoel hebben bij de instructeur. Je kiest daardoor ook voor een rijschool die is aangesloten bij het SRB die bemiddelen namelijk ook wanneer je een klacht mocht hebben en je er met de rijschool niet uitkomt, zekerheid dus. Wij hanteren de algemene lesvoorwaarden van de SRB die worden vast gelegd in een lesovereenkomst die altijd wordt afgesloten tussen de instructeur. (de franchisenemer) en jouw. Een voorbeeld en de voorwaarden hiervan vind je onder de knop downloads.

Spoedcursus

Rijbewijs in 9 dagen

Theorie

Direct online theorielessen

Webshop

Direct online bestellen

Proefles

Gratis proeflessen

Al onze instructeurs hebben maar één doel voor ogen: jou via de kortste weg begeleiden naar het behalen van
je rijbewijs.

Voor het autorijbewijs B lessen wij in diverse merken auto’s waaronder Opel Corsa , Opel Astra , VW Polo  , VW Golf enz. Al deze lesauto’s voldoen uiteraard aan de door het CBR gestelde eisen en zijn voorzien van airco en een navigatiesysteem en er kan bij ons in de auto,s ook betaald worden via een mobiele betaalautomaat of een betaalverzoek. (tikkie) Dat is wel zo veilig en gemakkelijk. Voor het rijbewijs A (motor) lessen we op handzame motor Yamaha MT07 met ABS (voor de categorie A2) en ook een Yamaha MT07 met ABS (voor de categorie A) Voor de categorie A1 geven wij op dit moment geen motorijles. Een motorijles duurt bij ons 90 minuten dit om zoveel mogelijk rendement uit de les te halen. Voor het rijbewijs AM ( bromfiets ) lessen wij op de sportieve Sym Orbit 2. En voor het rijbewijs BE (aanhangwagen) lessen wij met een Opel Vivaro automaat 2.0 turbo bus en een middenas aanhangwagen.

Spoedcursus in 9 dagen

VOORDELEN DICK JOOSTEN

CONTACT OPNEMEN

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met jou op.