Opfriscursus

Opfriscursus

Je bent al in het bezit van het autorijbewijs, maar je hebt al een geruime tijd niet of nauwelijks met een auto deelgenomen aan het verkeer. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat je zelf geen auto hebt, door ziekte of een traumatische ervaring in het verkeer. Je durft niet of nauwelijks meer zelfstandig auto te rijden of je denkt; “Hoe ging dat ook al weer?”.

Wij hebben de oplossing! Speciaal voor jou hebben wij de opfriscursus ontwikkeld.

Wat is de opfriscursus?

De opfriscursus is een speciaal op jou afgestemde cursus. Dat wil zeggen dat jij het tempo bepaalt en op welke onderdelen jij het meest wilt oefenen.

Bijvoorbeeld:

Ook zullen wij bekijken hoe het met jou kijkgedrag en verkeersinzicht is gesteld, en hoe we dit eventueel kunnen verbeteren. Verder kijken we naar je theoretische kennis. Er is namelijk in dit opzicht de laatste jaren veel veranderd, het verkeer is drukker en meer agressief en dit vraagt een aangepast en besluitvaardig rijgedrag van jou.

Wat willen wij met de opfriscursus bereiken?

Ons doel is aan het einde van de cursus jou weer als een veilige en zelfstandige weggebruiker met veel zelfvertrouwen het verkeer in te kunnen sturen.

Waaruit bestaat de opfriscursus?

De complete cursus bestaat uit 4 uur auto rijden, een theorieboek en een eindevaluatie met adviezen. Hiernaast krijg je van ons aan het einde van de cursus een adviesformulier met daarop de behandelde onderdelen mee naar huis. De cursus wordt gegeven in 2 aparte blokken van 2 x 2 uur in een lesauto van de rijschool. Verder bestaat eventueel de mogelijkheid om met eigen auto te oefenen in het laatste blok. Dit geschied altijd in overleg en met de goedkeuring van de ritadviseur. De opfriscursus is bij ons alleen te volgen in een schakelauto.

VOORDELEN DICK JOOSTEN

CONTACT OPNEMEN

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met jou op.