Neem contact met ons op

Telefonische bereikbaarheid van het kantoor:

Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur. Op Zaterdag en Zondag is ons kantoor gesloten, je kunt je vraag dan per e-mail versturen. (Mocht je ons tijdens kantoortijden niet kunnen bereiken spreek dan een voice mail bericht in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug) Als je al bij ons lest is je eigen instructeur natuurlijk altijd wel bereikbaar voor jouw en het aanspreekpunt voor de meeste vragen. Wil je graag een keer langskomen op het kantoor dan kan je beter eerst even bellen wanneer er iemand aanwezig is omdat wij ook wel eens telefonisch zijn doorgeschakeld en er dan niet zijn.

Dick Joosten voldoet volledig aan de AVG-voorschriften. Uw privacy is belangrijk voor ons. We beloven om uw informatie veilig te bewaren en wij nemen alleen contact met u op naar uw wensen. U kunt meer lezen over hoe we gegevens opslaan en gebruiken in onze privacyverklaring.

Adres:

Molenweg 30 
Arnhem

Postcode:

6842BG

Rijschool Dick Joosten geeft rijles in de regio Arnhem, Doetinchem, Ede, Heteren , Zevenaar enz. en wijde omgeving, wil je weten of wij ook vanuit jouw woonplaats rijles geven neem dan gerust contact met ons op.

 

Email:

info@dickjoosten.nl
9:00 – 21:00