Neem gerust contact met ons op

Telefonische bereikbaarheid van het kantoor:

Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur  en op Zaterdag  van 10.00 tot 17.00 uur. Zondag is ons kantoor gesloten. Je kunt je vraag ook per whatsapp stellen of een e-mail sturen en dan krijg je tijdens onze openingstijden gelijk antwoordt van ons. (Mocht je ons tijdens kantoortijden even niet kunnen bereiken spreek dan een voice mail bericht in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug) Als je al bij ons lest is je eigen instructeur natuurlijk wel bereikbaar voor jouw en het aanspreekpunt voor al jouw vragen. Wil je graag een keer langskomen op het kantoor dan kan je beter eerst even bellen wanneer er iemand aanwezig is omdat wij vaak telefonisch zijn doorgeschakeld en daar dan niet aanwezig zijn.

Klachten of opmerkingen:

Natuurlijk doen wij ons best om iedereen een tevreden gevoel te geven tijdens je rijopleiding bij onze rijschool , maar het kan helaas dan misschien toch nog voorkomen dat je ergens niet geheel tevreden over bent, bespreek dit dan in eerste instantie met je eigen rijinstructeur. Wil je dit niet of het gesprek heeft voor jouw niet het gewenste resultaat opgeleverd? Neem dan in dat geval gerust contact met ons op , dit graag wel per E mail.  Beschrijf daarin je klacht of opmerking en wij gaan dan proberen om dit naar ieders tevredenheid op te lossen.

Dick Joosten voldoet volledig aan de AVG-voorschriften. Uw privacy is belangrijk voor ons. We beloven om uw informatie veilig te bewaren en wij nemen alleen contact met u op naar uw wensen. U kunt meer lezen over hoe we gegevens opslaan en gebruiken in onze privacyverklaring.

Adres:

De Overmaat  45 A 
Arnhem

Postcode:

6831 AE

Rijschool Dick Joosten geeft rijles in de regio Arnhem, Doetinchem en wijde omgeving, wil je weten of wij ook vanuit jouw woonplaats rijles geven neem dan gerust contact met ons op.