Snel je Bromfietsrijbewijs

Helaas kunnen wij op dit moment geen bromfietsrijles aanbieden, vanaf begin Mei gaan wij deze lessen weer geven. Tip: Haal je theorie alvast.

Voordat je begint aan de (spoed) rijopleiding bromfietsrijbewijs moet je eerst het theorie certificaat voor de bromfiets hebben gehaald. Dit certificaat kan je al vanaf 15,5 jaar halen en meteen als je 16 jaar bent geworden kan je dan de rijopleiding doen voor het bromfietsrijbewijs. Voor het leren voor de theorie krijg je van ons een goed leerprogramma van I-theorie dat zal ervoor zorgen dat je helemaal klaar bent voor het theorie examen bij het CBR in Arnhem.

We beginnen de dagopleiding met 4 uur rijlessen door het examengebied en behandelen we alle belangrijke situaties op die je op het rijexamen kunt tegenkomen. Tijdens deze dagopleiding leer je alles over de remtechniek en kijktechniek, de plaats op de weg, verkeersinzicht en de daarbij behorende verkeersborden en het toepassen van de verkeersregels. De ervaren bromfietsinstructeur kent alle examenroutes en volgt je op een bromfiets en kan je ook alle lastige verkeerssituaties goed uitleggen en voordoen waardoor je alles sneller in je op neemt en daarna goed zult uitvoeren. We lessen met maximaal 2 kandidaten tegelijk zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. voldoet dat niet dan kan je er altijd nog voor kiezen om individueel rijles te gaan nemen bij ons.

Het praktijkexamen AM doe je bij het CBR in Arnhem. Dit examen duurt ongeveer 25 minuten. Omdat je alles in de ochtend in de praktijk hebt geleerd en hebt geoefend ben je uiteraard heel goed voorbereid om te kunnen slagen voor je bromfiets praktijkexamen. Helm , handschoenen enz. kan je van ons gratis lenen tijdens je rijopleiding voor de bromfiets. Wij wensen je veel plezier tijdens het volgen van de rijopleiding voor de bromfiets om daarna te genieten van de vrijheid die een snor of bromscooter je geeft. Onze locatie waar je naar toe moet komen voor de lessen is De Overmaat 45 A Arnhem , let op het bord Joosten rijopleidingen op het naambord bedrijvencentrum De Overmaat.

VOORDELEN DICK JOOSTEN

CONTACT OPNEMEN

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met jou op.