Haal bij ons je auto rijbewijs-nu ook in een automaat

Cat. B | Personenauto

Bij rijschool Dick Joosten kun je kiezen uit 2 verschillende soorten autorijlespakketten die zeer goedkoop en afgestemd op jouw wensen zijn, afhankelijk van het genomen pakket les je al vanaf € 41,- per uur in een pakket:
– 1. Het basis autorijlespakket: deze lespakketten bestaan uit alleen autorijlessen en 1 praktijkexamen.
– 2. Het autorijlespakket met tussentijdse toets en 1 praktijkexamen deze lespakketten bestaan uit autorijlessen, 1 tussentijdse toets en 1 praktijkexamen.
Ongeveer 90 % van de leerlingen gaat trouwens wel voor een lespakket met tussentijdse toets omdat je daardoor een goed beeld krijgt van hoe het er bij het echte praktijkexamen aan toe gaat bij het CBR , ook kan je dan vrijstelling verdienen bij het 1e examen voor de bijzondere verrichtingen en krijg je een advies mee van de examinator van het Cbr van de punten waar je nog aan moet werken. Het advies is om dan de tussentijdse toets op ongeveer 2/3 deel van de rijopleiding te gaan doen zodat je daarna na nog tijd over hebt om aan de punten te gaan werken die tijdens de toets als nog onvoldoende naar voren kwamen. 

Extra Informatie

Alle autorijlespakketten kun je bij ons in termijnen betalen tegen 0% rente. De 1e termijn betaal je bij de eerste les van het lespakket en daarna bij de 6e , 11e, 16,e les etc. Afhankelijk van het aantal termijnen wat in het gekozen lespakket zit, les je meerdere uren per week en zul je ook weer eerder een nieuwe termijn moeten betalen. (vraag naar de voorwaarden van het betalen in termijnen). Rijschool Dick Joosten geeft iedere maand een spoedcursus theorieles voor de personenauto. Deze ééndags theoriecursus vindt eenmaal per maand op zaterdag plaats. Kijk bij theorie in 1 dag voor de datum en de prijs van de eerst volgende theoriecurcus. Op dit moment zit deze theoriecursus gratis in de lespakketten vanaf 20 lessen.Wij hebben wij ook 2 examenpakketten van 10 of 15 rijlessen. En voor de pechvogels hebben wij ook nog een speciaal pleisterpakket dit zijn 5 rijlessen en 1 praktijkherexamen. Een autorijles duurt 60 minuten. Je kunt ook 2 lessen achter elkaar nemen of vaker per week lessen bij ons. Je kunt ook voor rijles in een automaat bij ons terecht. (Zie foto beneden van grijze Opel Corsa) alleen in de regio Arnhem.

Ook kun je natuurlijk eerst een vrijblijvende proefles afspreken. Deze proefles is gratis als je daarna besluit om bij ons een lespakket met daarin minimaal 10 lessen af te nemen. Ga je niet door bij ons of je neemt geen lespakket dan betaal je gewoon een losse rijles aan ons. Ook krijg je van de instructeur een vrijblijvend advies over het te nemen aantal lessen en heb je daarna nog twijfels of klikt het niet met de instructeur dan mag je altijd nog een proefles bij een andere instructeur van ons nemen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je niet alleen veel leert maar dat je ook plezier beleeft aan het autorijden.
Je krijgt les van een vaste instructeur in dezelfde auto maar mocht deze een keer op vakantie zijn kan je ervoor kiezen om bij een andere instructeur te lessen in een andere auto. Het annuleren van een rijles dient minimaal 24 uur van te voren te geschieden bij je eigen instructeur anders zal deze rijles volledig in rekening moeten worden gebracht. Bel voor meer informatie of voor het aanvragen van een gratis proefles naar tel: 026 – 381 84 12. of via Whatsapp: +31 6139882

opel corsa automaat

PRIJZEN!!

VOORDELEN DICK JOOSTEN

*1 gratis autorijles of 25,- euro uitbetaald * Les jij momenteel bij ons en weet jij iemand die ook autorijles bij ons wil volgen, dan krijg jij van ons of 1 gratis autorijles cadeau of je krijgt 25,- euro op je bankrekening gestort voor iedere nieuwe leerling die jij aanbrengt voorwaarde is wel dat de nieuwe leerling zich nog niet heeft aangemeld bij ons maar dat jij dat doet via een speciaal kaartje die je bij je instructeur kunt krijgen, vul daarop de naam van de nieuwe leerling in en lever hem weer in bij de instructeur die zal dan contact opnemen om een afspraak te maken voor de eerste rijles. Vraag aan jouw instructeur daarom het kaartje leerling brengt aan nieuwe leerling. Wij wensen jou veel plezier tijdens het Autorijden!

CONTACT OPNEMEN

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met jou op.