DICK JOOSTEN

DE KORTSTE WEG NAAR JE AUTO- MOTOR EN AANHANGER RIJBEWIJS

Bel voor info of aanmelden:
026 – 381 84 12  of
Whatsapp: +31  613 98 82 19  

Autorijles in een
lespakket
al vanaf € 39,- per uur
bel ons gerust
voor meer info. of
gratis proefles

Autorij-instructeurs
gezocht op franchisebasis.
Wil je instructeur
worden? Daar kunnen
wij mee helpen

Theoriedag cat.B
zaterdag 8 jan.
€ 60,- theorie-examen
zelf  reserveren
op cbr.nl

RIJSCHOOL DICK JOOSTEN

Dit is een goede stap richting de kortste weg naar het auto- motor- en aanhanger rijbewijs. Rijschool Dick Joosten werkt in een groot gebied in de regio Arnhem , Heteren , Zevenaar en wijde omgeving. Praktijkexamen doe je bij het CBR in Arnhem . Wij zijn aangesloten bij de SRB, afspraken worden daarom vast gelegd in een SRB lesovereenkomst. Rijschool Dick Joosten biedt een goede service en controleerbare kwaliteit tegen een zeer betaalbare lesprijs. Een rijopleiding is niet een vaststaand product zoals je bijvoorbeeld een televisie van een bepaald merk bij de goedkoopste winkel gaat kopen, een rijopleiding wordt natuurlijk mede bepaald door de aanleg en inzet van de leerling maar nog belangrijker daarbij is de motivatie en kwaliteit van de instructeur die de rijopleiding verzorgt. Een goede rijopleiding is een investering in je eigen veiligheid en volg je daarom ook maar een keer in je leven. Stop dus met verder zoeken want bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor rijles in een automaat kan je bij ons terecht.

De instructeur haalt je elke autorijles thuis of bij een ophaaladres (school, ns station, werk, etc.) op. Dit is afhankelijk van waar je woont en wat je met de instructeur(trice) wilt afspreken. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere rijlessen per week of meerdere uren achter elkaar rijles te volgen, dit kan overdag, ’s avonds en op zaterdag. Op deze manier kan je snel en voordelig je rijbewijs halen bij ons. Middels informatie op deze site helpen wij jou bij het maken van de juiste keuze. Wij hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk informatie en prijzen op deze site te verwerken. Natuurlijk kun je daarna nog vragen hebben. Schroom niet en bel ons gerust vrijblijvend op telefoonnummer 026-3 81 84 12 ook wanneer je vragen hebt of een gratis proefles wilt afspreken om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jou. Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om je vraag per e-mail of Whatsapp te stellen aan ons.

Spoedcursus

Rijbewijs in 9 dagen

Theorie

Direct online theorielessen

Webshop

Direct online bestellen

Proefles

Gratis proeflessen

ONLANGS GESLAAGD

In de maand November zijn bij ons voor het autorijbewijs geslaagd:

Veerle ter Stal , Fleur Hulshof , Luc v/der Weerd , Megan Engel , Melana Weijers , Daan Beckers , Julia Smit , Julien Huyzer , Floor Dinnissen , Victor Wijnveldt , Sacha Wijnveldt ,  Rick v/d Zouw , Daniel Groenendijk , Immie Lagerweij , Levi Deckert , Swaen Boersma , Fleur v/der Meulen en Mael van Dijk.

Veel plezier met jullie rijbewijs en bedankt voor het vertrouwen in rijschool Dick Joosten

Spoedcursus in 9 dagen

VOORDELEN DICK JOOSTEN

CONTACT OPNEMEN

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met jou op.